高级会计师 高级会计师 免费试听 免费试听 辅导课程 辅导课程 辅导教材
当前位置:龙8国际|网页版会计在线 >  高级会计师 >  职称英语 > 正文

2018高级会计师《职称英语》基础班:阅读判断

2018-06-1311:09:15 来源:龙8国际|网页版会计在线 字体:
分享到:

2018高级会计师招生方案 "15"天轻松通关

高会备考正在进行中,在备考高级会计实务的同时不要忘记学习高级会计师职称英语哦,今天龙8国际|网页版小编为大家准备了高会职称英语练习题。Taking Picturesof the World1. Meet Annie Griffiths Belt, a NationalGeographic photographer. Belt has worked for National Geographic since 1978,and has taken pictures on almost every continent in the world. In fact,Antarctica(南极洲) is the only continent Belt hasn’t seen yet.2. Belt's photographs are well known for theirbeauty and high quality. They also reflect very different cultures and regionsof the world. Belt has photographed the ancient city of Petra,Jordan,as well as the green landscapes of the Lake District in England. Recently,her pictures appeared in a book about undeveloped natural places inNorth America3. Everywhere that Belt goes, she takespictures of people. Belt has found ways to connect with people of all ages andnationalities even when she does not speak their language. “Thegreatest privilege of my job is being allowed into people’s lives,” she has said. “The camera is like a passport, and I am often overwhelmed by howquickly people welcome me!”4. Knowing how to break the ice has helped tomake Belt a successful photographer,butexperts say that anyone can learn to connect with new people. When people speakthe same language, greetings and small talk can make strangers feel morecomfortable with each other. When people don't speak the same language, a smileis very helpful.Having something in common can also helpbreak the ice. For example,Belt has traveledwith her two children,so when she takes pictures ofchildren or their parents,they all have that familyconnection in common. Even bad weather can help people to connect when they areexperiencing it together.5. Belt has some advice if you are thinkingabout a career in photography. You can volunteer to take pictures for a localorganization that can't afford to hire a professional photographer. You canalso take a good,honest look at your best photographs.If you're a real photographer, your photosare good because of your personal and technical skills. Belt also recommendsstudying and learning from photos taken by professional photographers.6. Remember, the next time you look at abeautiful photograph, you might be looking at the work of Annie Griffiths Belt.And the next time you meet a new person, don’tbe afraid to break the ice. The connection you make could be very rewarding.Q:1.Belt has never traveled to England.A. Right B.Wrong C. Not mentioned【题意】贝尔特从来没有去过英格兰。【出处】原文第二段出现了England2. Belt‘sphotographs are well known for their beauty and high quality. They also reflectvery different cultures and regions of the world. Belthas photographed the ancient city of Petra,Jordan, as well as the green landscapes of the LakeDistrict in England.【判断】既然为英格兰湖区的美景拍过照片,说明贝尔特一定去过英格兰。显然,本题是错误的。【答案】BQ:2.Belt has never traveled to Antarctica.A. Right B.Wrong C. Not mentioned【题意】贝尔特从未去过南极洲。【出处】原文第一段出现了Antarctica1. Meet Annie Griffiths Belt, a National Geographicphotographer. Belt has worked for National Geographic since 1978, and has takenpictures on almost every continent in the world. Infact, Antarctica(南极洲) is the only continent Belt hasn’t seenyet.【判断】既然没有亲眼见过,说明贝尔特从未去过南极洲。显然,本题是正确的。【答案】AQ:3.Belt has worked for a number ofmagazines.A. Right B.Wrong C. Not mentioned【题意】贝尔特在很多杂志社工作过。【出处】原文第一段出现了work for1. Meet AnnieGriffiths Belt, a National Geographic photographer.Belt has worked for National Geographic since 1978, and has taken pictures on almost every continent in theworld. In fact, Antarctica(南极洲) is the only continent Belt hasn’t seenyet.【判断】原文只提到贝尔特为《国家地理》杂志工作,并没有提到其他杂志社,更没有提到为多家杂志社工作。显然,本题题干提到的信息在原文中没有提及。【答案】CQ:4.Petra[‘pi:trə] is a very oldcity in Jordan.A. Right B.Wrong C. Not mentioned【题意】佩特拉是一座古老的约旦城市。【出处】原文第二段出现了Petra2. Belt‘s photographs are well known for their beautyand high quality. They also reflect very different cultures and regions of the world. Belt has photographed the ancient city of Petra,Jordan, as well as the green landscapes of the Lake Districtin England.【判断】题干“佩特拉是一座古老的约旦城市”与原文提到的“约旦古城佩特拉”一致,本题正确。【答案】AQ:5.Belt can only connect withEnglish-speakers.A. Right B.Wrong C. Not mentioned【题意】贝尔特只能和会说英语的人沟通。【出处】原文第三段出现了connect with3. Everywhere thatBelt goes, she takes pictures of people. Belt has foundways to connect with people of all ages and nationalitieseven when she does not speak their language.【判断】在语言不通的情况下,贝尔特找到了和不同年龄不同民族的人沟通的方法。题干中的“only”“English speakers”与原文不符。【答案】BQ:6.People can connect with each other in bad weather.A. Right B.Wrong C. Not mentioned【题意】人们在坏天气下可以相互沟通。【出处】原文第四段出现了bad weather4. Knowing how tobreak the ice has helped to make Belt a successful photographer,…… they all have that family connection incommon. Even bad weather can help people to connectwhen they are experiencing it together.【判断】题干说“人们在坏天气下可以相互沟通”,而原文说“一起体验坏天气可以帮助人们增进相互间的交流”,两种说法基本一致。【答案】AQ:7.Volunteering is one way to begin aphotography career.A. Right B.Wrong C. Not mentioned【题意】做一名志愿者是开始摄影生涯的一种方式。【出处】原文第五段5. Belt has someadvice if you are thinking about a career inphotography. You can volunteer to take pictures for a local organization thatcan't afford to hire a professional photographer. You can also take agood,honest lookat your best photographs.【判断】题干说“做一名志愿者是开始摄影生涯的一种方式”,而原文说“希望从事摄影行业的人,可以去当个志愿者。”,两种说法基本一致。【答案】A想要更多高级会计职称英语知识点以及练习,关注龙8国际|网页版高级会计师频道。