2018高级会计师《职称英语》基础班:阅读判断2

2018-06-14 13:49:57   来源:龙8国际|网页版会计在线
字号
  • 大号
  • 标准
  • 小号
很多地区对考生职称英语的能力还有要求,今天龙8国际|网页版小编为大家准备了高会职称英语练习题,在备考高级会计实务的同时不要忘记学习高级会计师职称英语哦。“Own”Your Children’s Education1. “Helpingthem isn't about showing your kids how to do the work. It's about beinggenuinely interested and having regular conversations about what they'relearning.” says J. Gary Knowles, a professor at theOntario Institute for Studies in Education, part of the University of Toronto.2. Rozonhas a slew of suggestions for how to get more involved. “Getto know the teacher. Discuss ways to tailor the assignments to your child‘s learning style. Spend time in the classroom. Ask for outlines ofunit studies so you can find supplementary materials at the library or throughvideos. Read your child’s textbooks: If you work a fewpages ahead, you’ll be able to help them with problemsthey encounter.3.Readingis another must, says Rozon. “Even after your children can readthemselves, hearing somebody else read aloud is important. We nearly alwayshave a book on the go; we read for at least a half hourbefore bedtime.”4. Themore engaged a parent is, the more the child benefits, adds Bruce Arai. “Theevidence is clear:Parental involvement is one of themost important factors in school success.” Arai citesthe National Longitudinal Survey of Children and Youth, sponsored by HumanResources Development Canada (HRDC),which is measuring all aspects of childdevelopment. “The hours children spend in class are butone element of their education”,states HRDC, which saysparental support,along with teacher support and apositive attitude towards school,all contribute toacademic success.5. “Isee every moment of every day as a learning experience.” says Goforth. “The most satisfying part ofit is seeing the love of learning continued. I'm not squelching my children'sdesire to learn by insisting they learn. They learn because they want to.”6. AddsJeanne Lambert, mother of Carey Graham:“Make the time(抽时间), take the time(花时间,花心思), guide, lead, andencourage. If nothing else, your children learn you care,and that's the most important lesson you can give them. ”Q1.Accordingto the passage,parents shouldhelp their children with their homework.A.Right B. Wrong C. Not mentioned【题意】根据原文,父母应该在家庭作业方面帮助孩子。【出处】原文第一段出现了help, homework1. “Helping them isn't aboutshowing your kids how to do the work. It's about being genuinely interested andhaving regular conversations about what they're learning.” saysJ. Gary Knowles, a professor at the Ontario Institute for Studies in Education,part of the University of Toronto.【判断】原文中没有提及是否“应该帮助孩子做家庭作业”,题干信息与原文信息根本无法比较,无所谓对错,所以本题选未提及。【答案】CQ2.Youshould read your child’s textbooks so that you can teach them.A.Right B. Wrong C. Not mentioned【题意】你应该读孩子的教材,这样才能教孩子。【出处】原文第二段2. Askfor outlines of unit studies so you can find supplementary materials at thelibrary or through videos. Read your child’s textbooks: If you work a few pages ahead, you’ll be able to help them with problems they encounter.【判断】原文和题干都提到了阅读孩子的教材,题干说的是“你应该读孩子的教材,这样才能教孩子”,而原文说的是“阅读孩子的教科书,你就能帮他们解决遇到的问题了”,两者比较可知,表达的信息截然不同,显然,本题是错误的。【答案】BQ3.Childrenshould always take a book with them on the way back from school and read it aloud.A.Right B. Wrong C. Not mentioned【题意】孩子们在放学回家的路上应该总是拿本书,大声地朗读。【出处】原文第三段出现了read it aloud3. Readingis another must, says Rozon. “Even after your children canread themselves, hearing somebody else read aloud is important. Wenearly always have a book on the go; we read for atleast a half hour before bedtime.”【判断】原文指的是别人大声阅读,题目意思是孩子要在放学路上大声读。虽然二者内容不对应,但是题目所提到的内容文中也未提及,所以无法判断对错。【答案】CQ4.Ifparents show a lot of interest in their children's study, the children will do better at school.A.Right B. Wrong C. Not mentioned【题意】如果家长对孩子的学习非常感兴趣,孩子在学校会表现的更好。【出处】原文第四段出现了school success4. The more engaged a parent is, the more the child benefits, addsBruce Arai. “The evidence is clear:Parental involvement is one of the most importantfactors in school success.” Arai cites the NationalLongitudinal Survey of Children and Youth, sponsored by Human ResourcesDevelopment Canada (HRDC),【判断】原文说“父母的参与是孩子在学校的学习得以成功的重要因素之一”,而题意说“如果家长对孩子的学习非常感兴趣,孩子在学校会表现的更好”,两者要表达的信息基本一致,显然,本题是正确的。【答案】AQ5.It is very important that you let your children knowyou feel love and concern for them.A.Right B. Wrong C. Not mentioned【题意】你要让孩子知道你爱他们,关心他们,这点非常重要。【出处】原文第二段出现了that’s the most important lesson2. AddsJeanne Lambert, mother of Carey Graham:“Make the time(抽时间), take the time(花时间,花心思), guide, lead, andencourage. If nothing else, your children learn youcare,and that's the mostimportant lesson you can give them. ”【判断】题干和原文都提到了一件最重要的事。原文说“让孩子知道你在乎他们,这点最重要”,而题干说“让孩子知道你爱他们,关心他们,这点非常重要”。两者相比较,表达的信息一致。【答案】AQ6.Parentsmust observe classes regularly.A.Right B. Wrong C. Not mentioned【题意】父母必须经常听课。【出处】原文第二段出现了classroom2. “Getto know the teacher. Discuss ways to tailor the assignments to your child’s learning style. Spend time in theclassroom. Ask for outlines of unit studies so you can findsupplementary materials at the library or through videos.【判断】题干和原文都提到了class。原文说“父母应花些时间在教室里”,而题干说“父母必须经常听课”。显然,题干说的内容在原文中根本没有提到。【答案】CQ7.Governmentalsupport also plays a role in achieving academic success.A.Right B. Wrong C. Not mentioned【题意】政府的支持对孩子在学业上去的成功也起作用。【出处】原文第四段出现了academic success4. “The hours children spend inclass are but one element of their education”,statesHRDC, which says parental support,along with teachersupport and a positive attitude towards school,allcontribute to academic success.【判断】原文说的是“父母的支持”,而题干说“政府的支持”。二者不符,但是政府支持的内容在文中未提及,所以不能判断对错。【答案】C想要更多高级会计职称英语知识点以及练习,关注龙8国际|网页版高级会计师频道。